fbpx

Me-time

Coaching

stress-gerelateerde issues

oplossen met Me-time

Optimaliseer je welzijn

 

De meeste mensen zijn zich niet bewust van het feit dat hun automatische piloot beslissingen voor hen neemt op basis van oude patronen of beperkte overtuigingen die niet zijn afgestemd op hun liefdevolle authentieke Zelf. En ik snap het! Ik weet hoe het voelt. We krijgen als kind niet geleerd hoe met teleurstelling en zoveel prikkels om te gaan, laat staan dat we leren hoe onszelf te beschermen tegen al deze negatieve energie.

 

Het resultaat is conflict of lijden, zich uitend als stress, overweldigende gedachten, spijt, slapeloze nachten, frustraties, irritatie, woede, wat leidt tot hoge bloeddruk, verslavingen, een laag zelfbeeld, burn-out en depressie.

 

Ben jij die overwerkte persoon die nog steeds overtuigt is dat multitasking een reward verdient? Zit je vast in een sleur en geen idee hoe jij eruit komt? Ben jij wanhopig op zoek naar verandering maar geen idee waar te beginnen?

 

Ik kan je helpen jouw welzijn te optimaliseren. Nieuwsgierig hoe?

Optimaliseer je welzijn

 

De meeste mensen zijn zich niet bewust van het feit dat hun automatische piloot beslissingen voor hen neemt op basis van oude patronen of beperkte overtuigingen die niet zijn afgestemd op hun liefdevolle authentieke Zelf. En ik snap het! Ik weet hoe het voelt. We krijgen als kind niet geleerd hoe met teleurstelling en zoveel prikkels om te gaan, laat staan dat we leren hoe onszelf te beschermen tegen al deze negatieve energie.

 

Het resultaat is conflict of lijden, zich uitend als stress, overweldigende gedachten, spijt, slapeloze nachten, frustraties, irritatie, woede, wat leidt tot hoge bloeddruk, verslavingen, een laag zelfbeeld, burn-out en depressie.

 

Ben jij die overwerkte persoon die nog steeds overtuigt is dat multitasking een reward verdient? Zit je vast in een sleur en geen idee hoe jij eruit komt? Ben jij wanhopig op zoek naar verandering maar geen idee waar te beginnen?

 

Ik kan je helpen jouw welzijn te optimaliseren. Nieuwsgierig hoe?

In mei 2021 ben ik in een burn-out terecht gekomen. JJ heeft mij in deze tijd fantastisch bijgestaan als coach. De gesprekken met JJ waren met een lach en een traan. Hij wist mij heel goed een spiegel voor te houden en hij heeft mij enorm geholpen om mijn ‘slow down’ modus te vinden. Dit ging vaak gepaard met veel humor. De opdrachten van JJ pasten ook heel goed bij de stadia waarin ik mij bevond. Ook heeft JJ me enorm bijgestaan met mijn spirituele ontwikkeling. Mede door zijn eigen spirituele reis uit het verleden kon hij goed advies en handvatten geven waar ik wat mee kon. Al met al ben ik ontzettend blij en enorm dankbaar dat ik dit traject met JJ aan mijn zijde heb mogen bewandelen. Zijn steun, begrip, kennis, inlevingsvermogen, empathie, nuchterheid, spiritualiteit maar ook zeker zijn humor hebben het tot een mooie reis gemaakt.

Suzanne van Duijn

Assistent Bedrijfsvoerder, UvA

De Vier Pilaren

 

De grootste les die jij gaat leren en die jouw reis terug naar je stralende Zelf zal leiden, is dat JIJ verantwoordelijk bent voor JOUW keuzes. Jij kan er namelijk voor kiezen om te handelen vanuit een plaats van angst (ego) of vanuit een oprechte plaats van liefde.

Me-time Coaching biedt je een platform om bewustzijn te oefenen. De kracht van herhaling doet hier zijn intocht. Net zoals een danser moet repeteren om een choreografie onder de knie te krijgen, heb jij repetitietijd nodig je weer af te stemmen op je oprechte & liefdevolle Zelf.

Ik ga met je aan het werk met de hulp van deze vier pilaren:

  • Angst Herkennen
  • Liefde Omarmen
  • Managen van je Energie (Authentieke keuzes maken)
  • Vol zelfvertrouwen zijn!

 

Ik werk individueel. We beginnen met een strategy-call en omdat ik geloof dat iedereen uniek is en een unieke levensstijl heeft, waardeer ik openheid en eerlijkheid, zodat we de juiste en meest efficiënte methode kunnen vinden om het gewenste resultaat te bereiken.

Ik combineer zelfreflectie met meditatie en ademwerk vanuit de yogafilosofie, plus oefeningen uit de cognitieve gedragstherapie.

En omdat ik ook waarde hecht aan jouw tijd en efficiëntie, bied ik zowel online als offline coaching-programma’s aan, zodat jij als klant altijd en overal kunt werken aan je voortgang.

Nog steeds nieuwsgierig?

return to love one day retreat in Cape Town with JJ van Zon

De Vier Pilaren

 

De grootste les die jij gaat leren en die jouw reis terug naar je stralende Zelf zal leiden, is dat JIJ verantwoordelijk bent voor JOUW keuzes. Jij kan er namelijk voor kiezen om te handelen vanuit een plaats van angst (ego) of vanuit een oprechte plaats van liefde.

Me-time Coaching biedt je een platform om bewustzijn te oefenen. De kracht van herhaling doet hier zijn intocht. Net zoals een danser moet repeteren om een choreografie onder de knie te krijgen, heb jij repetitietijd nodig je weer af te stemmen op je oprechte & liefdevolle Zelf.

Ik ga met je aan het werk met de hulp van deze vier pilaren:

  • Angst Herkennen
  • Liefde Omarmen
  • Managen van je Energie (Authentieke keuzes maken)
  • Vol zelfvertrouwen zijn!

 

Ik werk individueel. We beginnen met een strategy-call en omdat ik geloof dat iedereen uniek is en een unieke levensstijl heeft, waardeer ik openheid en eerlijkheid, zodat we de juiste en meest efficiënte methode kunnen vinden om het gewenste resultaat te bereiken.

Ik combineer zelfreflectie met meditatie en ademwerk vanuit de yogafilosofie, plus oefeningen uit de cognitieve gedragstherapie.

En omdat ik ook waarde hecht aan jouw tijd en efficiëntie, bied ik zowel online als offline coaching-programma’s aan, zodat jij als klant altijd en overal kunt werken aan je voortgang.

Nog steeds nieuwsgierig?

JJ begeleidde me op zijn authentieke en positieve manier en gaf me, na elk gesprek, tools om te oefenen. Wat ik met veel enthousiasme heb gedaan omdat het zo goed werkte! De meditaties zijn nu een gewoonte die ik elke dag beoefen. Ik heb zoveel geleerd over mezelf, mijn gedrag en gedachten dat mijn visie op mijn leven op een zeer positieve manier is veranderd. Ik realiseer me dat ik mijn energie hoog moet houden en er is altijd wel een verandering om terug te vallen in oude gewoontes, maar nu weet ik er goed mee om te gaan wat mij een heel machtig vol gevoel geeft. Heel erg bedankt JJ voor deze geweldige ervaring! Je bent echt een engel op aarde!

Marieke Nederpel

VIP stewardess / Professioneel coach

Resultaat

 

1. Als coach geef ik je het stuur van je leven terug. Je zult geaard zijn en volledig gefocust op het huidige moment, wat bewezen de beste plek is om je doelen te bereiken.

2. De afstemming van lichaam, geest en ziel vermindert jouw stressniveau en bevordert je gezondheid en welzijn.

3. Je relaties met jezelf en anderen verbeteren.

4. En omdat je oude patronen en beperkte overtuigingen weet los te laten, ben je gelukkig en vrij om elke droom aan te trekken en te manifesteren.

Dus ben jij klaar om je welzijn te optimaliseren, balans te creëren en je happy & veerkrachtig te voelen? Ga dan een coaching traject met mij aan.

 

Prijs

 

Pakket van 4 sessies €399 exclusief BTW (voor meer of minder sessies informeer)

Email of bel voor eerste consult: hello@jjvanzon.com of 0631797931

 

Lijkt me enig om met je aan de slag te gaan.

Veel Liefde, JJ

me-time coaching met JJ pagina foto

Resultaat

1. Als coach geef ik je het stuur van je leven terug. Je zult geaard zijn en volledig gefocust op het huidige moment, wat bewezen de beste plek is om je doelen te bereiken.

2. De afstemming van lichaam, geest en ziel vermindert jouw stressniveau en bevordert je gezondheid en welzijn.

3. Je relaties met jezelf en anderen verbeteren.

4. En omdat je oude patronen en beperkte overtuigingen weet los te laten, ben je gelukkig en vrij om elke droom aan te trekken en te manifesteren.

Dus ben jij klaar om je welzijn te optimaliseren, balans te creëren en je happy & veerkrachtig te voelen? Ga dan een coaching traject met mij aan.

 

Prijs

 

Pakket van 4 sessies €399 exclusief BTW (voor minder of meer kun je altijd informeren)

Email of bel voor eerste consult: hello@jjvanzon.com of 0631797931

 

Lijkt me enig om met je aan de slag te gaan.

Veel Liefde,  JJ

” JJ is the perfect coach for me. Compassionate, loving, inspiring, and -not unimportant- hilarious to work with. I have really learned to focus more on the positive things of live, especially in the most hopeless situations. I have not only achieved my goal (to sleep better) but also feel more relaxed and confident about all kinds of situations. “

Suzan Prins – human resources

” What a blessing you are! When I found myself in an unexpected emotional dip towards the end of 2017, I turned to you for guidance and support and this you gave as always with all your heart, which was a powerful component in my healing process. JJ, you have a true talent to share with the world. I can’t wait to keep learning from you as I continue to meander my way on my spiritual and mindfulness journey, I am so grateful our paths have crossed. Much love.”

Yolande Olhaus-Sluiter – Life & Personal Development Coach

” You have been a wonderful catalyst for this beautiful change, taking place in my life… and for that, I will always be so incredibly grateful. It’s been an exciting week of sharing with friends the things I’m learning on this journey… and I truly feel the freedom of my emancipation… it’s wonderful! “

Charm Laubscher – Teacher

Gratis Meditaties Minder Stress

Wordt het tijd voor een dosis vrolijkheid?

*als jij je aanmeldt schrijf jij je ook meteen in voor de nieuwsbrief.

You have Successfully Subscribed!