fbpx

 

Ervaar Natuurlijk Kalmeringsmiddel met Liefdevolle Ademhalingsmeditatie

 

Krachtige JIJ,

 

Het leven is eigenlijk heel simpel. Vanuit de bron leven houdt het simpel, maar hoe meer je van deze bron verwijdert raakt hoe verwarrender het wordt. Dit ingewikkelde gevoel hou je over aan de hoeveelheid angst die invloed op je heeft.

 

Angst en stress vernauwd. Het zorgt voor spanning en het geeft gedoe. Het tegenovergestelde is liefde, wat zorgt voor ruimte en de verbinding met de bron weer hersteld.

 

 

Er stroomt oneindig veel liefde vanuit je hart die onvoorwaardelijk, vriendelijk en compassievol is, wat zorgt voor rust en kalmte.

 

 

Na de drie ademhalingsoefeningen van de afgelopen dagen neem ik je vandaag graag mee in een meditatie waarin we ruimte creëren in je fysieke en astrale lichaam zodat jij je meer verbonden voelt met je spirituele lichaam en dus de bron.

 

Ga lekker comfortabel zitten of liggen en luister naar de audio van vandaag.

 

 

 

Als je de Adem je Kalm Challenge gevolgd hebt, dan ben ik je super dankbaar dat je tot hier de challenge hebt gevolgd. Mocht jij je al in willen schrijven voor de volgende challenge dan kun je dat hier doen.  Je schrijft je dan meteen in voor mijn nieuwsbrief en dan komt informatie over de volgende challenge (en meer) vanzelf in je inbox.

 

Love, Peace & Namasté

JJ

 

Ps. Als je aan de hand van Dag 4 Ervaar Natuurlijk Kalmeringsmiddel met Liefdevolle Ademhalingsmeditatie nog vragen hebt, of je wilt je ervaring met me delen (graag zelfs) laat dan hieronder vooral een reactie achter.

 

Gratis Meditaties Minder Stress

Wordt het tijd voor een dosis vrolijkheid?

*als jij je aanmeldt schrijf jij je ook meteen in voor de nieuwsbrief.

You have Successfully Subscribed!