fbpx

 

 

Het wordt vaak bestempeld als zweverig. Het ego laat je meteen een beeld zien van een waarzegger met een kristallen bol. “Niks voor mij, laat maar …” en voor je het weet ben je blind voor het grotere plaatje.

 

Want ja, ik leg kaarten en niet om mijn toekomst te voorspellen. Ja, dat is een mooie bijkomstigheid, maar de enige reden waarom ik aan card-readings doe is omdat het een geweldige tool is om in contact te blijven met mijn intuïtieve liefdesstem van mijn hart.

 

In 2017 heb ik een cursus gevolgd bij de toen nummer 1 kaartlegger Doreen Virtue. Ik ben toen een gecertificeerde Engelen kaartlegger geworden, maar heb er op professioneel vlak tot nu toe niks mee gedaan. Wel gebruik ik het af en toe in mijn coaching of tijdens mijn workshops of retraites, maar ik leg vooral kaarten voor mezelf.

 

Ik stel daarbij altijd een vraag. Soms een gerichte vraag op een bepaalde gebeurtenis die gebeurd is of wat nog komen gaat, maar vaak stel ik ook een vraag die wat breder is, zoals: “Ben ik op het juiste pad,” of “Waar moet ik vandaag op letten.”

 

Als ik dan de

kaarten heb gelegd

en ik draai ze om,

dan luister ik wat er

binnenin afspeelt.

 

Ik leg dus kaarten voor mezelf omdat ik daardoor bewust blijf van mijn liefdesstem en dat is belangrijk voor mijn mentale gezondheid. Het is een pure tool om niet overschaduwt te worden door het negatieve ego-denksysteem. Het houdt mij gegrond en in balans.

 

Door aan

kaartleggingen te doen

blijf ik

authentieke keuzes maken

met als resultaat

dat ik veerkrachtiger

en gelukkiger ben.

 

In dit filmpje leg ik het allemaal uit. Ook wat voor kaarten ik gebruik en hoe ik het doe. Veel plezier met kijken en een reactie zie ik graag onderaan deze blogpost.

 

 

Mocht je na het zien van deze video ‘Hoe kaartleggingen mij helpen mentaal gezond te blijven!’ nog vragen of opmerkingen hebben, laat hieronder een bericht achter. Dat vind ik super leuk, vanwege de verbinding!

 

Met veel Liefde, JJ

 

Ps. Als eerste stap of als ondersteuning heb ik 4 gratis meditaties voor je gemaakt. Download ze hier.

Gratis Meditaties Minder Stress

Wordt het tijd voor een dosis vrolijkheid?

*als jij je aanmeldt schrijf jij je ook meteen in voor de nieuwsbrief.

You have Successfully Subscribed!