fbpx

 

Van Crisis naar Welzijn

met ‘De Kracht van Me-time’

Wordt Veerkrachtig & Happy met De Kracht van Me-time

Een leidraad voor innerlijke rust en authentieke kracht

 

JJ van Zon, van professioneel danser naar modern spiritueel leider biedt lezers met zijn boek een helpende hand.

 

“Ik heb je de afgelopen tijd leren kennen als een aandachtige man met een liefdevol oog voor eenieder. Je bent een lief, goed en geloofwaardig mens geworden, mede en dankzij, je verleden. Ik ga je boek zeker lezen!”

Ellie Lust

Programmamaker en Presentator

‘De kracht van me-time’ is Een innerlijke reisgids naar een leven vol geluk’ waarin JJ van Zon lezers op tedere wijze handvaten biedt om hun leven weer op de rit te krijgen. Aan de hand van persoonlijke ervaringen tijdens zijn carrière als danser bij onder andere de Amsterdamse Club IT, de musicals Saturday Night Fever en Fame, en als jonge, homoseksuele man tijdens het Amsterdamse nachtleven weet hij de juiste snaar te raken. Dankzij zijn kennis als spiritueel coach, yoga & meditatie leraar en als gepassioneerd liefde-activist zet hij eveneens de rol als ervaringsdeskundige krachtig neer. Dit prachtige boek met een spiritueel thema wordt uitgegeven door Uitgeverij Boekscout.

 

“Het is prachtig om te lezen hoe JJ zijn kwetsbare kant toont en zijn eeuwige innerlijke criticus probeert te temmen. Hij geeft je een vrijbrief om alle beperkingen, blokkades en hokjes los te laten en gewoonweg mens te zijn, waardoor je meteen opmerkt dat alles er mag zijn.” 

Myrna van Kemenade

Internationaal Yoga & Meditatie Docent, Eigenaresse Yogadreams

De Kracht van Me-time

“Met eigen ogen heb ik JJ’s transformatie ervaren en zijn drive en tolerantie tovert niet alleen een lach op mijn gezicht maar inspireert tevens om het beste uit mijzelf te halen.” 

– Berget Lewis, Zangeres

3d image van het boek De Kracht van Me-time (Spiritualiteit voor de Eigenwijs) geschreven door JJ van Zon
Gratis Meditaties Minder Stress

Wordt het tijd voor een dosis vrolijkheid?

*als jij je aanmeldt schrijf jij je ook meteen in voor de nieuwsbrief.

You have Successfully Subscribed!