fbpx

 

 

 

Burn-out Coaching

Herstel & Preventie bij

Chronische Stress, Overspannenheid en Burn-out.

 

 

 

Burn-out Coaching

 

Heb je last van chronische stress, voel jij je overspannen of zelfs burn-out en zoek je begeleiding en coaching om hiervan te genezen en/of preventietechnieken te leren?

 

Mijn naam is JJ van Zon van Me-time Academy en ik kan jou ondersteunen en coachen als jij je overspannen of burn-out voelt. 

 

🙅‍♂️ Waarschijnlijk ben je al te lang over je grenzen aan het gaan.

🙅‍♂️ Jij voelt je gestresst.

🙅‍♂️ Je hebt continue het gevoel dat je ‘aan’ staat.

🙅‍♂️ Je bent snel geïrriteerd.

🙅‍♂️ Bijna alles is ‘too much’ en je verlangt wanhopig naar ‘time off’.

🙅‍♂️ Je bent al een tijdje op je reserves bezig en je voelt je opgebrand.

 

Als één van bovenstaande een belletje doet rinkelen, dan is de kans groot dat je chronische stress en overbelasting ervaart. 

 

Chronische overbelasting en stress zorgen voor:

❌ Aanhoudende fysieke en psychische spanningsklachten 

❌ Waardoor je niet meer tot rust komt.

❌ Het gevoel hebt het werk niet meer aan te kunnen.

❌ Je niet meer zo gezellig bent voor je gezin/familie/vrienden. 

❌ Het je dus belemmert in je dagelijks functioneren. 

 

Stress- & Burn-out Coaching voor rust, energie en balans. 

Burn-out Coaching

 

Heb je last van chronische stress, voel jij je overspannen of zelfs burn-out en zoek je begeleiding en coaching om hiervan te genezen en/of preventietechnieken te leren?

 

Mijn naam is JJ van Zon van Me-time Academy en ik kan jou ondersteunen en coachen als jij je overspannen of burn-out voelt.

 

🙅‍♂️ Waarschijnlijk ben je al te lang over je grenzen aan het gaan.

🙅‍♂️ Jij voelt je gestresst.

🙅‍♂️ Je hebt continue het gevoel dat je ‘aan’ staat.

🙅‍♂️ Je bent snel geïrriteerd.

🙅‍♂️ Bijna alles is ‘too much’ en je verlangt wanhopig naar ‘time off’.

🙅‍♂️ Je bent al een tijdje op je reserves bezig en je voelt je opgebrand.

 

Als één van bovenstaande een belletje doet rinkelen, dan is de kans groot dat je chronische stress en overbelasting ervaart. 

 

Chronische overbelasting en stress zorgen voor:

❌ Aanhoudende fysieke en psychische spanningsklachten

❌ Waardoor je niet meer tot rust komt.

❌ Het gevoel hebt het werk niet meer aan te kunnen.

❌ Je niet meer zo gezellig bent voor je gezin/familie/vrienden.

❌ Het je dus belemmert in je dagelijks functioneren.

 

Stress- & Burn-out Coaching voor rust, energie en balans.

Als Burn-out Coach kan ik je helpen met:

 

✅ Herstel van energie en fysieke conditie (denk aan beweging, rust, slapen, voeding).

✅ Je stresslevel te sturen richting een optimaal/positief spanningsniveau (Balans)

✅ Grenzen aangeven

✅ Structuur en plannen

✅ Bewust te worden van interne- en externe prikkels en die te verminderen.

✅ Je draagkracht en draaglast in evenwicht te brengen en te houden.

✅ Steun en begrip krijgen van gezin, familie, vrienden, collega’s en werkgevers. 

✅ Werkhervatting en ondersteuning tijdens eventuele (korte) terugval

✅ Minder piekeren, faalangst, de lat hoog leggen, multitasking en/of perfectionisme. 

✅ Ontspannen.

 

Extra Yogadocent

Voor overspannenheid en burn-out kan ik je als Burn-out Coach helpen. Ik ben tevens yogadocent, waardoor je ook de vaardigheden krijgt om je lichamelijk en geestelijk te ontspannen en een groter bewustzijn te vergaren, wat ook weer bijdraagt aan gemoedsrust en veerkracht. Deze holistische benadering wordt ervaren als een verrassende bonus door mijn coachees. 

 

return to love one day retreat in Cape Town with JJ van Zon

Als Burn-out Coach kan ik je helpen met:

 

✅ Herstel van energie en fysieke conditie (denk aan beweging, rust, slapen, voeding).

✅ Je stresslevel te sturen richting een optimaal/positief spanningsniveau (Balans)

✅ Grenzen aangeven

✅ Structuur en plannen

✅ Bewust te worden van interne- en externe prikkels en die te verminderen.

✅ Je draagkracht en draaglast in evenwicht te brengen en te houden.

✅ Steun en begrip krijgen van gezin, familie, vrienden, collega’s en werkgevers.

✅ Werkhervatting en ondersteuning tijdens eventuele (korte) terugval

✅ Minder piekeren, faalangst, de lat hoog leggen, multitasking en/of perfectionisme.

✅ Ontspannen.

 

Extra Yogadocent

Voor overspannenheid en burn-out kan ik je als Burn-out Coach helpen. Ik ben tevens yogadocent, waardoor je ook de vaardigheden krijgt om je lichamelijk en geestelijk te ontspannen en een groter bewustzijn te vergaren, wat ook weer bijdraagt aan gemoedsrust en veerkracht. Deze holistische benadering wordt ervaren als een verrassende bonus door mijn coachees.

In mei 2021 ben ik in een burn-out terecht gekomen. JJ heeft mij in deze tijd fantastisch bijgestaan als coach. De gesprekken met JJ waren met een lach en een traan. Hij wist mij heel goed een spiegel voor te houden en hij heeft mij enorm geholpen om mijn ‘slow down’ modus te vinden. Dit ging vaak gepaard met veel humor. De opdrachten van JJ pasten ook heel goed bij de stadia waarin ik mij bevond. Ook heeft JJ me enorm bijgestaan met mijn spirituele ontwikkeling. Mede door zijn eigen spirituele reis uit het verleden kon hij goed advies en handvatten geven waar ik wat mee kon. Al met al ben ik ontzettend blij en enorm dankbaar dat ik dit traject met JJ aan mijn zijde heb mogen bewandelen. Zijn steun, begrip, kennis, inlevingsvermogen, empathie, nuchterheid, spiritualiteit maar ook zeker zijn humor hebben het tot een mooie reis gemaakt.

Suzanne van Duijn

Assistent Bedrijfsvoerder, UvA

Hoe ziet een Coachingstraject eruit?

 

Intakegesprek

We ontmoeten elkaar tijdens een gratis intakegesprek online via Whatsapp, Skype of Zoom. Jij bent uniek en daar hoort een coachingstraject op maat bij. Aan de hand van waar jij mee worstelt en je unieke levensstijl komen we uit op een aantal doelstellingen. We bespreken de interventies, coaching en of vaardigheden die hier bij nodig zijn. In mijn ervaring als Burn-out Coach blijven de doelen staan, maar kunnen de technieken en methodes gaandeweg het traject veranderen. 

 

Basistraject

Gaan we akkoord op een samenwerking dan plannen we 6 afspraken in. De eerste twee wekelijks van elk een uur en daarna kunnen we in overleg overgaan om wekelijks een half uur online samen te komen. Dit hoeft niet elke week te zijn, mocht dit niet uitkomen of nodig zijn. 

 

Hoe lang duurt een coachingstraject?

Vaak is een basistraject van 6 afspraken voldoende en anders kun je altijd bijboeken. 

 

Dus ben jij klaar om je welzijn te optimaliseren, rust, energie en balans te creëren en je happy & veerkrachtig te voelen? Ga dan een coaching traject met mij aan.

Prijs

Basistraject (6-8 weken) €479 exclusief BTW (voor meer of minder sessies informeer)

Email of bel voor afspraak intakegesprek: hello@jjvanzon.com of 0631797931

Lijkt me enig om met je aan de slag te gaan.

Veel Liefde, JJ

me-time coaching met JJ pagina foto

Hoe ziet een Coachingstraject eruit?

 

Intakegesprek

We ontmoeten elkaar tijdens een gratis intakegesprek online via Whatsapp, Skype of Zoom. Jij bent uniek en daar hoort een coachingstraject op maat bij. Aan de hand van waar jij mee worstelt en je unieke levensstijl komen we uit op een aantal doelstellingen. We bespreken de interventies, coaching en of vaardigheden die hier bij nodig zijn. In mijn ervaring als Burn-out Coach blijven de doelen staan, maar kunnen de technieken en methodes gaandeweg het traject veranderen.

 

Basistraject

Gaan we akkoord op een samenwerking dan plannen we 6 afspraken in. De eerste twee wekelijks van elk een uur en daarna kunnen we in overleg overgaan om wekelijks een half uur online samen te komen. Dit hoeft niet elke week te zijn, mocht dit niet uitkomen of nodig zijn.

 

Hoe lang duurt een coachingstraject?

Vaak is een basistraject van 6 afspraken voldoende en anders kun je altijd bijboeken.

 

Dus ben jij klaar om je welzijn te optimaliseren, rust, energie en balans te creëren en je happy & veerkrachtig te voelen? Ga dan een coaching traject met mij aan.

Prijs

Basistraject (6-8 weken) €479 exclusief BTW (voor meer of minder sessies informeer)

Email of bel voor afspraak intakegesprek: hello@jjvanzon.com of 0631797931

Lijkt me enig om met je aan de slag te gaan.

Veel Liefde, JJ

JJ begeleidde me op zijn authentieke en positieve manier en gaf me, na elk gesprek, tools om te oefenen. Wat ik met veel enthousiasme heb gedaan omdat het zo goed werkte! De meditaties zijn nu een gewoonte die ik elke dag beoefen. Ik heb zoveel geleerd over mezelf, mijn gedrag en gedachten dat mijn visie op mijn leven op een zeer positieve manier is veranderd. Ik realiseer me dat ik mijn energie hoog moet houden en er is altijd wel een verandering om terug te vallen in oude gewoontes, maar nu weet ik er goed mee om te gaan wat mij een heel machtig vol gevoel geeft. Heel erg bedankt JJ voor deze geweldige ervaring! Je bent echt een engel op aarde!

Marieke Nederpel

VIP stewardess / Professioneel coach

”JJ is de perfecte coach voor mij. Meelevend, liefdevol, inspirerend en -niet onbelangrijk- hilarisch om mee te werken. Ik heb echt geleerd om me meer te concentreren op de positieve dingen van het leven, vooral in de meest hopeloze situaties. Ik heb niet alleen mijn doel (beter slapen) bereikt, maar voel me ook meer ontspannen en zelfverzekerd in allerlei situaties.”

Suzan Prins – Human Resources

“Wat ben je een zegen! Toen ik eind 2017 in een onverwachte emotionele dip zat, wendde ik me tot jou voor begeleiding en ondersteuning en dit gaf je zoals altijd met heel je hart, wat een krachtig onderdeel was in mijn genezingsproces. JJ, je hebt een echt talent om met de wereld te delen. Ik kan niet wachten om van je te blijven leren terwijl ik mijn weg blijf dwalen op mijn spirituele en mindfulness-reis, ik ben zo dankbaar dat onze paden elkaar hebben gekruist. Veel liefde.”

Yolande Olhaus-Sluiter – Life & Persoonlijke Ontwikkelingscoach

“Je bent een geweldige katalysator geweest voor deze prachtige verandering die in mijn leven plaatsvindt … en daarvoor zal ik je altijd zo ongelooflijk dankbaar zijn. Het was een spannende week om met vrienden te delen wat ik op deze reis leer… en ik voel echt de vrijheid van mijn emancipatie… het is geweldig!”

Charm Laubscher – Teacher

Gratis Meditaties Minder Stress

Wordt het tijd voor een dosis vrolijkheid?

*als jij je aanmeldt schrijf jij je ook meteen in voor de nieuwsbrief.

You have Successfully Subscribed!