fbpx

 

 

Welkom bij DE WEEK VAN DE RESULTATEN. Ik heb deze 5 daagse video serie opgenomen aan de hand van mijn boek; De Kracht van Me-time (Spiritualiteit voor de Eigenwijs) met mijn verhaal, lessen en ook een stappenplan om het ego-denken af te leren en het leven vanuit liefde te zien.

 

Als jij niet tevreden bent

met de kwaliteit

van je huidige leven,

dan is me-time

de oplossing!

 

Vandaag ga ik het hebben over het Bewustwording Vergroten Met De Kracht Van Me-time wat waarschijnlijk het grootste resultaat is dat jou als een katapult zal terugschieten richting rust, kracht en authenticiteit.

 

Je bewustwording vergroten dat leer je niet alleen met je hoofd, maar dat DOE je! Mediteren is een goed voorbeeld. Als je namelijk consequent mediteert dan pluk je hier de vruchten van. Je raakt bewust dat je gedachten hebt, waardoor je hier afstand van kunt nemen en daardoor de impuls kan weerstaan. Dit is het resultaat van bewustwording door het nemen van een consistent me-time moment. 

 

Als Liefde Activist kies je om vanuit liefde te denken, spreken en doen. Hierdoor is het cruciaal dat jij je bewust wordt van het gewiekste ego en je herinnert dat Liefde ook een keuze is. In deze wereld wordt namelijk heel vaak de donkere zijde van de munt uitgelicht en we vergeten het licht dat aan de andere kant altijd schijnt. 

 

In deze video vertel ik

waarom het vergroten

van jouw Bewustwording

zo belangrijk is

voor je mentale gezondheid

en dus voor je geluk.

 

 

Mocht je na het zien van deze video ‘Bewustwording Vergroten Met De Kracht Van Me-time’ nog vragen of opmerkingen hebben, laat hieronder een bericht achter. Leuk, vanwege de verbinding!

 

Met Liefde, JJ

 

Ps. Laat hieronder een reactie achter over dit onderwerp. Lijkt me super om te verbinden met je.

 

Pps. Als eerste stap of als ondersteuning heb ik 4 gratis meditaties voor je gemaakt. Download ze hier.

 

Gratis Meditaties Minder Stress

Wordt het tijd voor een dosis vrolijkheid?

*als jij je aanmeldt schrijf jij je ook meteen in voor de nieuwsbrief.

You have Successfully Subscribed!