fbpx

 

 

 

 

 

 

Lessen & Evenementen

 

 

 

 

 

 

Weekschema

Zest Your Life – Yoga met JJ in Amstelveen

Dinsdag 18:30 – 19:15  Kettle Bell Work-out

Woensdag 10:30 – 11:30  Hatha Yoga & Meditatie

Woensdag 18:15 – 19:15  Core Work-out

Woensdag 19:30 – 20:30  Stress Release Les

Donderdag 18:30 – 19:30 Hatha Yoga (all levels)

Donderdag 18:30 – 19:30 Power Hour (full work-out)

Zaterdag 09:00 – 10:00 Core Work-out

Zaterdag 10:30 – 11:30  Hatha Yoga (all levels)

Zaterdag 12:00 – 13:00  Stress Release Les

Zondag 09:00 – 10:00 Power Hour (full work-out)

 

Zest Your Life, Amstelveen, The Netherlands

Workshops in Amstelveen JJ van Zon

Yoga – Meditatie – Spiritualiteit – Me-time

Workshops in Amstelveen

JJ geeft verschillende workshops gedurende het jaar bij Zest Your Life in Amstelveen. Je kunt dansen bij zijn eigen gecreëerde YogaNiDance Workshop, lezingen volgen over zijn boek De Kracht van Me-time,  helende reizen aangaan werkend met chakras of aartsengelen, of juist de stilte opzoeken met rustgevende workshops tegen stress en/of burn-out. Yoga is altijd de basis. Klik op de button en scroll door de workshops en we zien je graag bij één of meerdere van zijn workshops.

 

Zest Your life, Amstelveen

24 – 26 April 2022

Anxiety & Depression Recovery Retreat, Arundel UK

Calm your mind, feel better and healthier within yourself and light your inner zest again without feeling alone anymore.

The retreat includes  Coaching and Mindfulness with Vanessa Wallace, Self-Compassion workshops, Group experiential sessions, Yoga, Meditation and Spiritual Coaching with JJ Van Zon

 Brooklands Barn in Arundel, West Sussex, UK

Reconnect Retreat, Hof van Axen, Drenthe, Juni 2022, Zest Your Life, Retreat, Yoga, Chineng Qigong, Meditatie, me-time, anouk steggerda, JJ van Zon

3 heerlijke dagen voor jezelf

Reconnect Retreat in Drenthe

In juni 2022 is er weer een Reconnect Retreat. Hét moment om in verbinding te komen met jezelf. 3 heerlijke dagen waarin je kunt herstellen, opladen en de rust pakken die je nodig hebt. Even weg uit het dagelijkse ritme en de tijd nemen om de verdieping op te zoeken. 

Onze ervaren trainers JJ en Anouk organiseren dit retreat en verzorgen alle trainingen zodat je goed kunt herstellen en opladen. Neem tijd voor jezelf en kom in contact met je wie je écht bent. Laat los wat je niet meer nodig hebt en voel nieuwe levensenergie stromen. 

Heerlijke yoga, Chi Neng Qigong en meditatielessen gedurende de dag op een magische plek midden in de prachtige natuur. De maaltijden zijn (h)eerlijk biologisch vegetarisch, bereid door onze een eigen chefkok! En dat in combinatie met wandelen in de bossen en heerlijk tot rust komen. En misschien wel een dip in het prachtige meer. Uiteraard is alles vrijblijvend, maar kies voor jezelf en gun jezelf dit retreat en diepe ontspanning en verbinding.

Deze reconnect 3-daagse laadt je op en brengt je mind & body met elkaar in balans.

 

Hof van Axen, Witteveen, Drenthe

Data worden later bekend gemaakt

Wealthy Coach Retreat Tuscany

De Wealthy Coach Retreat wordt gehost in Italië, Zuid-Afrika of een andere prachtige locatie in de wereld. Vanwege de pandamie worden deze op een later tijdstip weer hervat.

JJ organiseert deze succesvolle retraite samen met international business coach en echtgenoot Carl Brooks. Je krijgt alle inhoud en vaardigheden aangeboden om een ​​succesvolle coaching/healing business te creëren. Deze training en ervaring heeft alle verwachtingen van alle deelnemers overtroffen. Wat ons onderscheidt van alle andere retraites is de coaching die je achteraf krijgt om de eerste stappen te zetten voor je business.

 

Italy, South Africa of ergens anders fantastisch

Voel je fabulous met Me-time, Start hier!

Gratis Meditaties Minder Stress

Wordt het tijd voor een dosis vrolijkheid?

*als jij je aanmeldt schrijf jij je ook meteen in voor de nieuwsbrief.

You have Successfully Subscribed!